Tv Diaspora

O legătură mai mult decît evidentă - Adevărata ţintă din spatele cazurilor "Pomohaci" şi "Episcopul de Huşi"

Două scandaluri teribile au fost la un pas de a afecta grav imaginea Bisericii Ortodoxe Române: cel al fostului preot Cristian Pomohaci şi cel al lui Corneliu Bârlădeanu, fost episcop al Huşilor. Ambele scandaluri vizau orientările sexuale ale celor doi slujitori ai bisericii. N-ar fi primul scandal de acest fel, însă cele de acum au un numitor comun: au fost declanşate simultan, exact cînd se derulează procesul de organizare a Referendumului pentru modificarea Constituţiei în ceea ce priveşte familia.Aparent, între aceste cazuri nu există nici o legătură şi nici între ele şi cele 3 milioane de semnături care au făcut obligatoriu Referendumul ce urmează a se desfăşura. Cu toate acestea, după cum veţi vedea, legătura este mai mult decît evidentă!

 Dragnea, precizări privind referendumul pe tema familiei

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, lider al PSD, a anunțat sâmbătă, în deschiderea Comitetului Executiv Național al partidului, că există intenția ca în această toamnă să fie organizat referendumul de modificare a Constituției pe tema familiei.

Legea referendumului se află printre prioritățile legislative ale parlamentarilor social-democrați, care s-au reunit anterior CExN al PSD, tot la Mamaia.

"Legea referendumului, cu precizarea că săptămâna viitoare va trebui sa fie avizată în comisie și adoptat raportul pentru ca la votul final următor să o adoptăm. Este o lege pe care trebuie sa o adoptăm repede, ea fiind necesară pentru a intra la vot final în Senat legea de modificare a Constituției cu privire la definirea familiei. Știți că avem un angajament in acest sens, intenția noastră este ca in această toamnă să ajungem că organizăm referendumul de modificare a Constituției pe tema familiei", a declarat Dragnea.

Priorități legislative pentru noua sesiune parlamentară sunt, totodată, legea parteneriatului public privat, legea prevenției, Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții, legile justiției, legea pensiilor, legea energiei electrice și a gazelor naturale.

De asemenea, social-democrații acordă o mare importanță legii privind vânzarea terenurilor agricole și silvice. "Proiectul de lege este aproape gata, este dat la niște specialiști să-l aibă o ultimă analiză după care o să-l discutăm în partid foarte rapid. Ne interesează să creștem șansele cetățenilor români de a cumpăra terenurile românești. Nu putem să stăm indiferenți la ceea ce se întâmplă în România cu terenurile noastre care sunt cumpărate de către străini", a argumentat liderul PSD.

Comenteaza

Comentarii

Fii primul care comenteaza acest videoclip.

Articole asemanatoare

RSS
google.com, pub-3700030554512087, DIRECT, f08c47fec0942fa0