Abonamente Ip-Tv

RETELE DE CABLU – Opțiunea Travel Mix 4k = 5 lei/lună

Solicită la operatorii de telecomunicații televiziunea Travel Mix 4K.

 

SMART TV IP- TV (necesită internet și televizor smart tv sau receptor IP-TV)

Disponibil și pe SMART TV IP TV cu acces conditionat pe baza de user si parola.

Pentru a testa gratuit aplicatia sau pentru a alege un abonament este necesar sa va creați un cont. la https://www.tvdiaspora.ro/magazin/cart.php?gid=1

 

Abonament – Travel Mix 4K – IPTV
Abonamentul este oferit pe o perioada de 12 luni, dupa efectuarea platii in termen de 48 ore va transmitem datele de acces catre fluxul 4K  (IP TV). Conform contractului de acces la serviciile OTT oferit de Best MixMedia SRL.
Abonament este destinat persoanelor fizice.
Companiile și furnizori de comunicatii se pot abona cu optiunea Business in conditii comerciale specifice activitatii lor.

Pentru a recepționa programul TV este necesar să aveți o conexiune de internet de minim 20 MBs.

Abonează-te


Aplicatii pentru vizionarea canalelor IP TV

ROYAL IPTV – ROYAL IPTV este o aplicaţie de streaming ce poate fi utilizată de toate dispozitivele LG, cu sistem de operare minim webOS 4.0, Android TV şi Android Box şi Samsung TV, cu sistem de operare Tizen. Cu un design simplu şi ajustabil, ROYAL IPTV se bucură de multiple recenzii pozitive din partea utilizatorilor.

Royal IPTV este o aplicatie ce ruleaza cu licenta,va da sansa sa probati aplicatia pentru cateva zile,iar apoi trebuie sa intrati pe site-ul lor pe link-ul de pe ecran cand expire acele zile de proba si sa platiti licenta. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data AICI.

 

NET IPTV – una dintre cele versatile aplicaţii de streaming IPTV, aceasta este disponibilă pentru telefoanele Android, pentru iPhone, Xiaomi, pentru televizoarele Samsung Tizen TV, LG TV, Sony Bravia TV, Android TV, pentru Ipad, TCL, Philips şi Sharp. Design-ul este atractiv şi prietenos pentru utilizatori, iar costurile lunare sunt mai mici decât cele ale altor platforme. De asemenea, NET IPTV oferă şi o perioadă gratuită de probă.

Net IPTV este a 2 a cea mai folosita aplicatie de clientii nostrii, aveti 7 zile de proba, apoi o sa va apara pe ecran „Limited time expired” si un link https://www.netiptv.eu/Payment intrati pe el si acolo puteti platii licenta. Net IPTV are 2 tipuri de licenta:

  1. O licenta ce se plateste pentru 24 luni si costa 5.79Euro
  2. O licenta ce se plateste doar o singura data si apoi puteti folosii toata viata aplicatia, care costa 13.79Euro.

 

SMART IPTV – aplicaţia SMART IPTV, la rândul său, tot multiplatform, vizează utilizatorii de dispozitive LG Smart TV sau LG web OS, Samsung Tizen TV, MAG STB, Android TV, Amazon Fire TV. Din păcate, design-ul site-ului nu este atrăgător şi nu oferă foarte multe informaţii despre aplicaţie, însă, comparativ cu aplicaţiile precedente, SMART IPTV este disponibilă şi utilizatorilor Google TV.

Smart IPTV este una din cele mai folosite aplicatii de catre clientii nostrii. Aceasta ca si majoritatea aplicatiilor de IPTV are o perioada de proba de cateva zile gratuit, apoi o sa va apara pe ecran un mesaj in engleza ca trebuie sa intrati pe link-ul https://siptv.eu/activation/ si sa platiti licenta pentru a folosii aplicatia in continuare. Costul licentei este de 5.49Euro si se plateste doar o singura data.

 

SMARTTV CLUB – una dintre cele mai cunoscute şi utilizate aplicaţii pentru Smart TV. Este uşor de utilizat, iar interfaţa aplicaţiei este foarte bine organizată şi confortabilă pentru client. Se poate utiliza pe dispozitive LG Smart TV, LG web OS, Samsung Smart TV şi Tizen.

Aplicatia SmartTV Club este o aplicatie de IPTV gratuita fara licenta, daca aveti tv LG sau Samsung puteti sa o instalati urmarind tutorialele lor de pe site de aici: https://smarttv.club/download/

 

SETSYSTEME – cu o interfaţă şi un software uşor de customizat, SETSYSTEME se prezintă ca fiind una dintre aplicaţiile indispensabile de IPTV. Facil de utilizat, din păcate, SETSYSTEME poate fi utilizată doar pentru TCL, televizoarele Samsung Smart şi tabletele Android.

Aplicatia Set IPTV face parte tot din categoria aplicatiilor IPTV care primiti o proba gratuit de cateva zile, iar apoi trebuie sa intrati pe site la ei si sa platiti licenta doar o singura data, care costa 15.72Euro. De obicei dupa perioada de proba de 7 zile o sa va apara pe ecran link-ul de plata al licentei sau puteti intra aici si sa platiti licenta: https://setsysteme.com/act.app

 

FLIX IPTV – Este una dintre cele mai folosite aplicatii de streaming printre clientii nostrii dupa aplicatiile Smart IPTV si Net IPTV. Aplicatia poate fi instalata pe orice dispozitiv android, pe Samsung TV, Amazon Fire Sticks sau LG Web OS.

Flix IPTV este cam a 3 ea cea mai folosita aplicatie de catre clientii nostrii si este disponibila si pe Android si pe IOS. La fel ca celalte aplicatii cu licenta si la aceasta se plateste dupa o perioada de proba 7 sau 10 zile, iar costul licentei este de 7.99Euro si se plateste o singura data. Licenta poate fi platita aici: https://flixiptv.eu/activation

 

SmallTV – Este o aplicatie disponibila momentan doar pe tv-urile Samsung si urmeaza sa fie disponibila si pe tv-urile LG din informatiile lor. Aceasta aplicatie de streaming poate fi folosita in cazul in care nu reusiti sa instalati alta aplicatie pe Samsung TV.

Aplicatia SmallTV ofera o proba de 10 zile gratuite, iar apoi trebuie sa platiti licenta la ea pe site la ei: https://smalltv.me/activate.php Acestia au 2 tipuri de licenta:

  1. 2Euro pentru 400 de zile
  2. 4Euro pentru 900 de zile

Aici aveti un tutorial cum sa instalati aplicatia SmallTV pe televizoarele Samsung.

 

Extreme IPTV – Este o aplicatie de streaming free fara licenta, adica nu trebuie sa platiti licenta la ea ca la majoritatea aplicatiilor si merge chiar foarte bine si poate fi gasita cam pe toate dispozitivele.

 

Daca doriti mai multe informatii, nu ezitati sa ne scrieti un mesaj pe Facebook, Email.

 

 

 

 

B-dul. Mărăsti 65-67, Bucuresti, sect 1 (Romexpo pav. G6, intrarea C) Tel. 0729.935.536 | contact@tvdiaspora.ro

Etichete

Utilizatori Online

Utilizatori: 1 bot

Copyright © 2023 Diaspora TV

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co